Voor de onderwijzer/ leerkracht/ docent

Dat zou dan een maatschappelijk onderwerp kunnen zijn. Hart voor Hulpverleners wil u als leerkracht graag wijzen op hulpdiensten met het thema '' agressie en geweld.''

''Hart voor Hulpverleners'' is bedoeld voor iedereen die tegen het geweld is dat vandaag de dag met steeds grotere regelmaat gebruikt wordt tegen hulpverleners of mensen met een publieke taak.

Hart voor Hulpverleners en de Taskforce van het ministerie van Justitie en Veiligheid willen dit onderwerp graag op een positieve manier onder de aandacht brengen bij u en bij jongeren.

Wij bieden u hierbij de hulp aan om een leuke en educatieve spreekbeurt/presentatie te maken en te houden.

 

Certificaat/Spreekbeurt-diploma

Iedere leerling die een spreekbeurt houdt over de hulpdiensten met het thema ''agressie en geweld'' in het basisonderwijs of een werkstuk of presentatie in het voortgezet onderwijs

ontvangt een officieel spreekbeurt-diploma of certificaat van Hart voor Hulpverleners.

U kunt als leerkracht het certificaat of spreekbeurt-diploma kosteloos aanvragen via info@hetnbc.nl o.v.v. HvH diploma/certificaat.

De gedrukte versie van het certificaat of spreekbeurt-diploma wordt u vervolgens kosteloos per post toegestuurd. Ook is het toegestaan om onderstaande voorbeelden te downloaden, zie hyperlink onder de voorbeelden.

Voor de voorbeelden scrol hier voor naar beneden.

 

 

 

Certificaat A4 Basisonderwijs

Certificaat A4 Voortgezet onderwijs

crossmenu